venerdì 26 aprile 2013

Dal pianto greco alle giovani speranze...un esempio anche per i giovani italiani.Daphnis and Chloe: Culinary herbs from the wild of Greece

Quel timo che sa di Grecia

Ci sono erbe, in cucina, di cui un'ateniese non può fare a meno: timo e origano, per esempio, ma anche salvia e alloro. Evangelia Koutsovoulou però, milanese d'adozione, non riusciva a trovarne di qualità: almeno, non di quella che lei ritiene superiore. Così è tornata in Grecia, girando dall'Epiro ad Amorgos, alla ricerca di piccoli produttori locali. Li ha trovati, e con loro la voglia di esportare i sapori del suo paese, presto online (daphnisandchloe.com). C.T.

Bringing the finest Mediterranean herbs to the cities, straight from where they grow (and taste) better. Evangelia Koutsovoulou
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Hello world! my name is Evangelia. I was born and raised in Greece, spent the last 12 years in Italy and I'm currently living between Athens, Milan and Barcelona. I started developing Daphnis and Chloe in December 2010, in order to make available for other city cooks the delicious culinary herbs that I was brought up with.
I spend my days writing, working on Daphnis and Chloe and (when I have the time) cooking till I drop. After this campaign I'll take a week to go and visit the farmers and foragers that supply us. Where they live, Spring is even more beautiful.
Websites
Daphnis_and_chloe_portrait_evangelia.large
Evangelia Koutsovoulou
http://www.kickstarter.com/projects/daphnisandchloeherbs/daphnis-and-chloe-herbs-from-the-wild-of-greece
hello world! from Daphnis and Chloe on Vimeo.

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