Quel timo che sa di Grecia
Ci sono erbe, in cucina, di cui un'ateniese non può fare a meno: timo e origano, per esempio, ma anche salvia e alloro. Evangelia Koutsovoulou però, milanese d'adozione, non riusciva a trovarne di qualità: almeno, non di quella che lei ritiene superiore. Così è tornata in Grecia, girando dall'Epiro ad Amorgos, alla ricerca di piccoli produttori locali. Li ha trovati, e con loro la voglia di esportare i sapori del suo paese, presto online (daphnisandchloe.com). C.T.
Bringing the finest Mediterranean herbs to the cities, straight from where they grow (and taste) better.
Evangelia Koutsovoulou
Permalink
Hello world! my name is Evangelia. I was born and raised in Greece,
spent the last 12 years in Italy and I'm currently living between
Athens, Milan and Barcelona. I started developing Daphnis and Chloe in
December 2010, in order to make available for other city cooks the
delicious culinary herbs that I was brought up with.
I spend my days writing, working on Daphnis and Chloe and (when I have the time) cooking till I drop. After this campaign I'll take a week to go and visit the farmers and foragers that supply us. Where they live, Spring is even more beautiful.
Websites
Nessun commento:
Posta un commento