venerdì 13 febbraio 2015

Io sto con la Grecia e tu?Consegnate le oltre 5000 firme (raccolte in 5 giorni)al governo greco nelle mani del v.pres.del Parlamento Yannis Balafas.






                                                                                                 Στην ελληνική κυβέρνηση
................................................................................................................................
Ως εκπρόσωπος της Filef στην Ελλάδα
ως συμβολή στην κινητοποίηση που γεννιέται από τους Ιταλούς μετανάστες,  που είδε να συμμετέχουν, όπως θα δείτε, πολλοί Ιταλοί του εξωτερικού και ειδικότερα, της Ελλάδος.

Σας παραδινο την  λίστα, η οποία είναι ενημερωμένη  μέχρι και χθες ,με περισσότερες από 5.000 προσχωρήσεις στην εκστρατεία μας (Cambiailmondo και  FIEI) υπέρ της Ελλάδος και της κυβέρνησης Τσίπρα,
Το σημείωμα που επισυνάπτεται, το έχουμε στείλει σε όλες τις  γραμματείες των κομμάτων και κινημάτων που υποστηρίζουν την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατου  14 , στην οποία φυσικά συμμετέχουμε και εμείς. 

Είναι, κατά τη χρονική στιγμή, το μεγαλύτερο μερίδιο της κινητοποίησης για το θέμα της Ελλάδος , στο Ιταλικό διαδίκτυο.

Η Ευρωπαϊκή εκστρατεία για την υποστήριξη της Ελλάδας και της δημοκρατικής κυβέρνησή της, στις δύσκολες διαπραγματεύσεις για την αποκατάσταση των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και των λαών της Ευρώπης

Είναι σημαντικό να ακουστούν  αυτές τις μέρες, οι φωνές των Ευρωπαίων πολιτών υπέρ των θέσεων της νόμιμης και δημοκρατικής κυβέρνησης των  Ελλήνων που αγωνίζονται για την αναθεώρηση του μνημονίου  και το χρέος.
Ένα χρέος που γεννήθηκε από ιδιώτες και έγινε δημόσιο, μόνο για να σώσει τις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (Βόρεια Ευρώπη), οι οποίες  εκμεταλλεύτηκαν  και έπαιξαν με τα παράγωγα –φωτιά-.

Η Μάχη της Ελλάδα είναι η μάχη όλων των ευρωπαίων πολιτών από τις εθνικές και διεθνείς ελίτ του 1-10% που στα χρόνια της κρίσης έχουν πλουτίσει,  πέρα από κάθε όριο, σε βάρος των εργαζομένων, των  προσωρινά απασχολούμενων και των  ανέργων.

                                                                                                           Angelo Saracini

Athens 13 febb.2015

Nessun commento:

Posta un commento