martedì 2 dicembre 2014

Mentre si aspetta il ritorno della Troika per dare il via libera a nuove tasse e nuovi tagli sociali,Tsipras in una intervista alla TV SKAI promette che...

...Syriza fermera' il tracollo sociale della Grecia e...gioca la carta dell'elezione del nuovo Presidente della Repubblica.

Αλ. Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Υπάρχει plan Α και είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις ερωτήσεις της Σίας Κοσιώνη και του Παύλου Τσίμα, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης
«Αμφισβητώ ότι υπάρχει διαπραγμάτευση» δήλωσε ο  επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και χαρακτήρισε το πρόγραμμα της τρόικας αδιέξοδο. «Υπάρχει πλάνο Α», είπε και διευκρίνισε πως αυτό είναι το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.  Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε Σκάι ότι για να υπάρχει διαπραγμάτευση πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές και όπως σχολίασε, για άλλη μια φορά «είμαστε στο ίδιο έργο θεατές».
Σημείωσε πως από την πλευρά της τρόικας υπάρχει πλήρη συνειδητοποίηση ότι επιμένει σε ένα πρόγραμμα που είναι αδιέξοδο και τόνισε πως ο στόχος της είναι η εσωτερική υποτίμηση η δημιουργία μιας οικονομικής ζώνης φθηνής εργασίας και η εκποίηση του κοινωνικού πλούτου.
Επιπλέον εκτίμησε πως οι εκπρόσωποι των δανειστών μας βλέπουν «ότι ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης Σαμαρά τελειώνει» και χαρακτήρισε τόσο τον κ. Σαμαρά όσο  και τον κ. Βενιζέλο ως αναλώσιμους στα μάτια των δανειστών μας.
- See more at: http://left.gr/news/al-tsipras-ston-skai-yparhei-plan-kai-einai-programma-toy-syriza-vinteo#sthash.UoUtWFee.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento