
Συνήθως, ο λογαριασμός για το μεσημεριανό των τροϊκανών ήταν 40€ συν 1-2 ευρώ για φιλοδώρημα. Όταν όμως μαζί τους κάθισε Έλληνας υπουργός, ο λογαριασμός έφτασε τα 750€ συν 50€ φιλοδώρημα!
Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt. Το δημοσίευμα, βέβαια, ελέγχεται, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που γερμανικό μέσο ενημέρωσης προσπαθεί να προκαλέσει το... ευρωπαϊκό αίσθημα, εις βάρος της Ελλάδας.
Το περιστατικό, αν φυσικά ισχύει, έγινε τον πρώτο καιρό της... απόβασης των τροϊκανών στην Ελλάδα.
Στο γεύμα παρουσία του Έλληνα υπουργού (που φυσικά δεν κατονομάζεται), λοιπόν, ο λογαριασμός έφτασε τα 750€. Εκείνος, γενναιόδωρος, ζήτησε από τον καταστηματάρχη να του σταλεί ο λογαριασμός στο υπουργείο και μετά άφησε 50€ ως φιλοδώρημα.
Και αφού συνέφαγαν γεύμα 750€ με τον υπουργό, στη συνέχεια, τα στελέχη της τρόικας επέστρεψαν στα... λιτά τους γεύματα των 40€ και για τους τρεις επικεφαλής της.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=100539&catid=9
Nessun commento:
Posta un commento