giovedì 15 marzo 2012

COME SONO STATI FALSIFICATI I CONTI DELLO STATO:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

logo ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ! Γράφει η Πόπη Σουφλή
Μήνες τώρα, παρακολουθούμε ένα θρίλλερ,σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία που μαγειρεύτηκαν από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την ΕΛΣΤΑΤ,προκειμένου να οδηγήσουν τη χώρα στο ΔΝΤ, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.
Στο τεράστιο σκάνδαλο, που ξεπερνά κάθε φαντασία, παρενέβη η Δικαιοσύνη, μετά τις καταγγελίες της Καθηγήτριας και μέλους της ΕΛΣΤΑΤ, κ.Ζωής Γεωργαντά, δια του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη που παρέπεμψε το θέμα στη Βουλή. Η επανάληψη των γεγονότων μέχρι σήμερα, δεν έχει να προσθέσει τίποτα.
Ούτε οι.. "αναρθρες κραυγές" καθαρά επικοινωνιακού τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς, ..υπέκυψε στη γοητεία της συγκυβέρνησης..τάχα μου "για να σωθεί η πατρίδα".
Οι γελοιότητες περί.."συνεργασίας" και όχι "συγκυβέρνησης", είναι για τους αφελείς που εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον Αντώνη Σαμαρά, που παίζει με την νοημοσύνη τους..
Σήμερα, τα attikanea, αποκαλύπτουν ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ!

Nessun commento:

Posta un commento